WordPress webdesign

Webdesign i øjenhøjde

En meget vigtig del af hjemmesiden er webdesignet. Det er ikke helt ligegyldigt om din hjemmeside passer til din målgruppe eller ej. Det er ikke et mål i sig selv at hjemmesiden skal være flot, for hvad der er flot i den enes øje er måske “popsmart” for en anden person.

Vi lægger vægt på at lave flotte hjemmesider i øjenhøjde, så du fanger netop din målgruppe. Vi har flere valgmuligheder på hylden, så det er altid et spørgsmål om at få løst opgaven til din tilfredshed.

Man kan vælge at tage udgangspunkt i en skabelon som tilrettes med alle de ønsker du har, eller man kan starte med udgangspunkt i eksisterende reklamemateriale. Der er også den sidste mulighed, hvor vi designer din hjemmeside helt fra bunden.

Vi koder altid din WordPress hjemmeside så den er 100 % fejlfri i forhold til XHTML 1.0.

Har du allerede materiale i Photoshop, Fireworks, Illustrator eller et andet format, kan vi tage udgangspunkt i det, som så vil danne baggrund for opbygningen af din hjemmeside skabelon.

Hvad med søgemaskine optimering ?

Vi er eksperter i WordPress søgemaskineoptimering. Det betyder for dig, at vi optimerer designet til søgemaskine optimering lige fra starten. Du skal ikke bekymre dig om koder i forhold til om din hjemmeside nu er søgemaskine optimeret eller ej. Det bliver let som en leg for dig at rette på de rigtige html tags. Ved at vælge WP-Hjemmeside som webbureau, får du automatisk søgemaskineoptimeret din hjemmeside i forbindelse med produktionen og designet af din hjemmeside. Din hjemmeside vil derfor være nem og hurtig at finde for dine kunder fra dag 1.

Og så er der lige prisen ?

Vi leverer færdige WordPress løsninger fra kr. 2.995,-. Har du en opgave du vil have taget et kig på så kontakt os. Du bliver helt sikkert positivt overrasket.