WordPress med Webshop

Webshop, hvad skal du vælge ?

Der er flere muligheder når du vælger at starte en webshop løsning op.

Det er altid afgørende at kigge på om du skal sælge lokalt eller til udlandet, hvor mange varer du har, om der skal være mulighed for provision, affiliate eller rabatordninger og meget andet. Du har mulighed for den helt lille webshop løsning til salg af et par varer, samt den udvidede med mange sprog, flere valutaer og meget andet.

Unikke shop løsninger

Nogle ved præcis hvilken shopløsning de vil have, men vi stiller meget gerne vores ekspertise til rådighed for dig , som kommer med en god ide eller som måske synes det er tid at prøve noget nyt. I samarbejde med dig, finder vi frem til en god løsning for opbygningen af din webshop. Nogle har behov for en Prestashop eller Magentoshop som kan alt, andre skal bare have let adgang til at administrere et par varer. Vi ved hvad de forskellige løsninger giver mulighed for, og har derfor et godt udgangspunkt for at råde og vejlede dig til et godt valg.

Import fra andre webshops

Har du allerede en webshop i dag som du ikke er tilfreds med, så er arbejdet du har haft med at opbygge den ikke spildt. Data fra den eksisterende webshop kan overføres til din nye løsning, hvor du kan arbejde videre med varer, varegrupper, kunder og ordrer.

Kontakt os om Webshop løsning

Det bedste vi kan tilbyde er at du kontakter os og vi kigger på dit behov.