Ny WordPress hjemmeside. WordPress løsninger fra kr. 795,-

Har du brug for en ny WordPress hjemmeside ?

Hjemmeside eksemplerHvis du er kommet til det punkt hvor det er tid til at få oprettet en ny wordpress hjemmeside, så kan vi hjælpe. Vi opretter en færdig og køreklar hjemmeside til dig med et flot design og netop de funktioner som gør det nemmere for dig at vedligeholde hjemmesiden. WordPress har et let og intuitivt brugerinterface til at opdatere din hjemmeside. Med WordPress har du ikke brug for at kunne programmere for at kunne vedligeholde din hjemmeside. Hvis du skal have en hjemmeside, som bygges op rundt om det solide WordPress CMS, så kan WP-Hjemmeside hjælpe dig.

Priserne starter fra 795,- excl. moms. Startprisen er for en løsning hvor du kommer med alt materialet og hvor du selv skal klare det meste af arbejdet med indhold.(DIY)
Visitkort hjemmesider ligger typisk på ca 1.495,- excl. moms.
Skriv til os for at høre hvad din løsning vil koste.

 

Hvorfor skal du vælge WordPress?

WordPress er det mest brugte CMS system i verden. Det er meget nemt at opdatere sin hjemmeside med det brugerinterface som følger med WordPress. Der er mulighed for at redigere indhold på dine sider, oprette nye sider, indsætte billeder, video, links i løbet af et øjeblik. Mulighederne med WordPress er uendelige.

En af de ting der gør WordPress særlig godt som CMS er at man kan udvide det med plugins. I skrivende stund findes der ca 20.000 plugins til WordPress, som giver udvidede funktioner til din hjemmeside. Det kan være plugins som hjælper med alt lige fra Kalender, Nyhedsbreve, Søgemaskineoptimering, Forum til opbygning af store communities som f.eks BuddyPress pluginet.

Responsive Webdesign

Responsive hjemmesider i wordpressDin hjemmeside skal naturligvis passe på alle enheder, om det er en ipad, smartphome eller stationær computer, det er vi helt med på. Så hvorfor lave 4 eller 5 forskellige versioner af hjemmesiden, når det hele automatisk kan tilpasse sig den besøgendes enhed. Det sørger vi for er i orden med responsive webdesign.

Skal vi levere din WordPress Løsning?

WP-Hjemmeside er en integreret afdeling af hosting virksomheden Internet123 ApS. Det startede egentligt med lidt små opgaver for nogle af de hostede virksomheder, men efterhånden som opgaverne og medarbejderne har udviklet sig, har vi taget skridtet videre og oprettet WP-Hjemmeside.  WP-Hjemmeside er bemandet af meget kompetente medarbejdere der tager sig af alt med WordPress, og vi har mange års erfaring med både hosting, design og programmering. Vi har udarbejdet løsninger til helt små virksomheder, men også til større virksomheder som havde behov for skræddersyede løsninger, med specielt udviklede plugins. Da vi er en del af hosting industrien ved vi hvad der virker og hvad der kører hurtigt. Du får en optimeret løsning både i forhold til hosting og koden er naturligvis også valid. Alle vores hjemmesider er 100% fejlfri kodet og valideres op mod HTML standarder. Du kan derfor roligt lægge dit næste hjemmesideprojekt i vores hænder.

Kontakt os allerede i dag, vi tager opgaven seriøst og giver dig en WordPress hjemmeside du kan være stolt af.