WordPress – et CMS der kan skaleres

WordPress – hvad er det

WordPress er et CMS, hvilket står for Content Management System, frit oversat til dansk betyder det et system til at styre indhold. Det giver dig altså adgang til at rette alt dit indhold på din hjemmeside, på en let og overskuelig måde. WordPress har simpelthen alle muligheder et moderne CMS system skal have, og det bliver bare ikke nemmere.

WordPress startede egentlig som et blogging system, men har hen ad vejen udviklet sig til at være et CMS system med utallige muligheder. WordPress bruges i dag til alt fra blogs, private hjemmesider, professionelle virksomheds hjemmesider, forums og communities og meget andet, hvor det kun er fantasien der sætter grænsen for anvendelsesmulighederne.

En af fordelene ved WordPress er at det er open source, hvilket betyder at kildekoden ikke er beskyttet. Dvs. du er ikke bundet op af at skulle have din hjemmeside et sted, men kan frit tage den med dig når du skifter webhost. Der findes mange programmører til wordpress i danmark og naturligvis endnu flere på verdensplan. Det vil sige at du er ikke låst, når du har valgt en WordPress løsning.

Med din WordPress hjemmeside bliver det nemt at lægge indhold i form at tekst, billeder, video og meget mere på nettet. Har du en opgave som  du tænker kan løses med WordPress, så skriv til os og vi tager gerne en uforpligtende samtale om dit projekt. Det er mere end man lige forestiller sig, der kan løses med WordPress CMS.