Søgemaskineoptimering af din WordPress hjemmeside

Søgemaskineoptimering af hjemmeside

Du kan få nye kunder via Google med en søgemaskineoptimeret hjemmeside. Bliver du fundet når der søges efter de søgeord der er relevant for din hjemmeside?

Vi kan hjælpe dig med at få din nuværende eller nye hjemmeside søgemaskine optimeret. Det er ikke nødvendigvis raket videnskab at søgemaskineoptimere, men det er vigtigt at din WordPress hjemmeside er sat rigtig op fra starten, ellers kan det være en umulig opgave at knytte de rigtige søgeord til dine enkelte sider på en fornuftig måde.

Med en løsning fra WP-Hjemmeside har du allerede taget et skridt i den rigtige retning mod en søgemaskine optimeret hjemmeside.

Hvad er søgemaskineoptimering.

Der er mange dele i søgemaskineoptimering som kan give forbedringer i forhold til dine placeringer i søgemaskinerne.

Der er det som man kan gøre på selve siden (on page seo), og det man kan uden for siden (off page seo).

På selve siden(on page seo):

På din hjemmeside kan du selv bestemme hvordan din html skal kodes og hvilke tags der skal bruges hvor, samt hvordan du sætter din sidestruktur op. Du kan også selv bestemme hvilken anchor tekst dine links skal have, om der skal være tekster på dine billeder, og hvilket H-tag dine overskrifter skal have.

Uden for siden (off page seo):

Uden for siden kan du opbygge links ind til din side, altså det der kaldes backlinks.
Det at du har links ind til din hjemmeside fra eksterne sider, er den måde som f.eks Google kan identificerer at der er givet “en stemme” på din hjemmeside. Det er vigtigt at man har det grundlæggende på plads, inden man begynder med opbygning af backlinks. Start altid med on page seo, og gå derefter videre til off page seo.

God kildekode

Et tredje vigtigt element er at din side er godt kodet. Søgemaskiner elsker optimal kode, så vores opgave er altid at leverer et kode der er 100% valid i forhold til HTML standarder og at den også afvikles hurtigt.

Valg af søgeord

Når man sigter efter at komme på side 1 på Google er det vigtigt at man vælger de rigtige søgeord at gå efter. Det er f.eks nemmere at få sin side godt placeret med søgeord der afgrænser geografisk, hvis man har en lokal forretning. Det vil sige med en søgning på “cykler roskilde” er nemmere at blive fundet, end hvis en søgning kun indeholder søgeordet “cykler”.

Konkurrencen på enkelte søgeord, samt sammensætningen af søgeord er en vigtig del at overveje ved arbejdet med søgemaskineoptimering.

Begynderguide til Søgemaskineoptimering

Google har selv publiceret en begynder guide til søgemaskineoptimering der kan hjælpe dig i gang. De fleste grundbegreber inden for SEO bliver beskrevet, både hvad der er god skik og hvad du helt og holdent skal undlade at gøre.

Kontakt WP-Hjemmeside om Søgemaskineoptimering:

Er du i tvivl om hvordan du gør, eller har du brug for lidt undervisning i søgemaskine optimering, så kan vi hjælpe dig. Enten via vores undervisning direkte en til en, eller som en del af en optimering af din hjemmeside. Kontakt os for uforpligtende tilbud.